Friday, April 27, 2012

Cha, Cha, Charla!

Здравейте!
Днес ще ви покажа един от любимите ми лакове на Zoya, който е част от Sparkle колекцията, която беше пусната на пазара през 2010.

Monday, April 23, 2012

Hi, Leo!

Здравейте отново!
Вторият пост днес ще бъде лаков пост.
Бях "вдъхновена" :D от любимите ми пролетно-летни пантофки(снимка?) и може би страстта ми към животински принтове върху нокти.
Нека да започнем с крайния резултат:

No words..

Здравейте!
Днешният пост няма да е свързан с лаковете.
Не съм пристрастена към парфюмите, не мога да ги описвам(за тази цел имаме Google), но смятам, че парфюмната мания е много по-интересна от лаковата такава. Но..какво се получи - не ароматите, а лаковете грабнаха сърцето ми. :)
Преди два или три дни получих вторите си виали на бранда Kilian.
Kilian е френска марка, за която можете да прочетете повече тук.
Не мога да ви опиша защо, но нямам думи. Опаковката е толкова семпла и изчистена, но същевременно толкова луксозна и приковаваща погледа.
Няколко снимки:

Monday, April 9, 2012

Candy Shop

Привет!
Времето тук е ужасно, но въпреки всичко аз се подготвям за топли и слънчеви дни, и в този ред на мисли днешният маникюр е именно такъв.
Може би повечето от вас знаят, че мечтаният и бленуван от мен лак в момента е Deborah Lippmann Candy Shop, което е супер нелогично, защото през целия си живот не съм поглеждала розово, но.. хората се променят, вкусовете също.
Надявам се в скоро време да се добера до DL CS, а докато това стане, реших сама да я направя. Далеч съм от мисълта, че комбото ми е същото като оригинала, но за мен се получи много хубаво.


Thursday, April 5, 2012

Navigate Me

Здравейте!
Днес ще ви покажа един лак, в който се влюбих от пръв поглед, а именно Essie Navigate Her:



Wednesday, April 4, 2012

March Haul

Здравейте!
Бях много заета тази седмица и блогът остана на заден план.
Та.. Март беше един прекрасен месец в козметичната, и по-специално лаковата част.
Получих и купих толкова много неща и в този пост ще ви запозная с част от тях. Също така, ще видите някои неща, на които се радвах изключително много и които станаха мои фаворити.
Нека започнем с лаковете:

R-L: Essence Twins Bella, Catrice Blues Brothers II, Essence Circus Confetti, Essence Confetteria, Essence Night In Vegas, Flormar Miracle U16, Flormar Miracle U14, Flormar Supershine 50, Rival De Loop 03 Mystic Glam