Friday, August 31, 2012

NPC Part1

Здравейте!
Идеята за днешната публикация ми се въртеше от много време в главата. Причините, поради които отлагах, бяха, че постоянно имах някакви други неща на главата или пък се борех с коварния мързел:D.
Повечето от вас знаят, че най-голямата ми страст са лаковете(е, вярно е, че напоследък не е толкова пламенна). Сигурно не всеки може да разбере какво означава за един маниак едно шише лак бил той от 2 или 50лв. Цената съвсем не е фактор. 

Thursday, August 30, 2012

Paris

Здравейте!
Онзи ден минах набързо през близкия ДМ с ясната цел, че искам само да разгледам. Да, но не. Любопитството ми надделя и взех един крем за крака на Balea:

Monday, August 27, 2012

Colorama

Здравейте!
Днес ще ви представя един от новите лакове на Maybelline, серията Colorama, която заредиха тук, в България, преди месец, а може и повече.

Tuesday, August 21, 2012

Kiko 255

Здравейте!
Отдавна не съм писала за лакове и това вече ми липсва..:) 
Не съм занемарила до краен предел страстта си към тях, но някак си остават на заден план напоследък. 
В тази публикация ще ви разкажа за лак, който купих преди година почти, а чак сега го употребих.:D


Monday, August 20, 2012

Neem

Здравейте!
Мина доста време от последния ми пост, но нещата се стекоха малко странно и непредвидено при мен.
Днес ще ви запозная със скраба за лице на Himalaya. Обещах в предната публикация, че ще купя още нещо на марката, за да затвърдя/отрека положителното си мнение. Е, със сигурност го затвърдих.
Himalaya има доста продукти с нийм (вечнозелено, индийско растение). Лично аз до този момент не съм попадала на други такива, съдържащи този представител на флората, което допълнително погъделичка любопитството ми. Обещавам, че в скоро време ще прочета допълнително за него, и ако ви е интересно, ще ви информирам.
Нека преминем към съществената част на публикацията, а именно запознаването с продукта:

Friday, August 10, 2012

Himalaya

Здравейте!
Надявам се, че летните жеги не са ви изтощили до краен предел. :)
Днешната публикация ще бъде свързана с нашумялата във форумното пространство марка Himalaya.
Напоследък имам доста свободно време и висенето и четенето на най-различни неща е приоритет в ежедневието ми. Няколко дни, може би седмица, имах чувството, че когато и да отворя форума, където пиша много често, навсякъде виждах името Himalaya. Няма нищо лошо, разбира се. Просто  усещах, че надписът ме бие по челото и ме предизвиква да купя нещо на въпросната фирма.:D
Речено-сторено. Веднага се изстрелях до най-близкото Лили, но там ударих на камък - във въпросните дрогерии(или поне тази, която аз посещавам) имаше всичко друго, но не и продукт, който да крещи:"Купи ме!".
Реших, че в кварталната аптека ще има по-голям асортимент и не обърках. Имаше доста продукти за лице на марката(в сравнение с Лили) и в този ред на мисли трябва да отбележа, че откарах сигурно 20мин. в избор.
Най-накрая се спрях на скраба за лице с орех:


Thursday, August 9, 2012

Mmmmascara!

Здравейте! :) 
Както някои от вас вече знаят, не се гримирам всекидневно. В годината едва ли се събират десет пъти грубо казано, но откакто BBB се обединихме и се "следим" взаимно, интересът ми към грима нарасна неимоверно. В момента се намирам в процес на изясняване и намиране/купуване на базисни неща и продукти, които биха ми били от полза за по-нататъшно евентуално развитие, но за това друг път.
Днешният пост ще бъде свързан с една от трите нови спирали на турската марка Golden Rose, а именно Golden Rose City Style:

Saturday, August 4, 2012

B-day!

Здравейте! :) 
Преди 13 дни(опсс, фатално число) имах рожден ден. По този повод реших да си направя тематичен маникюр, като отново бях вдъхновена от прекрасната Ради.
Бях изключително нагла и я помолих да ми нарисува сладоледи, кексчета, близалки и прочие вкусотии, защото не съм достатъчно сръчна и талантлива да го направя сама.
(*Този метод с трансферирането на вече нарисувани неща е идеален. Обещавам, че ще намеря клип или описание как точно се прави, и ще го постна в коментарите.).
На снимката се вижда какво тя ми нарисува, като липсват два сладоледа, но за това по-натам:


Friday, August 3, 2012

The Strange Panther

Привет! :)
Днешната публикация е свързана с лак, който ми е подарък от един страхотен творец, а именно Ради. Сигурна съм, че повечето от вас са попадали на нейните красоти, а ако не сте, можете да го направите, като кликнете тук.
Става на въпрос за Flormar 422:


Wednesday, August 1, 2012

Strange... vaseline for eyelashes

Здравейте!
Мина доста време от последната ми публикация, но ме налегна един жесток мързел. :D
Днешният пост няма да е свързан с лакове, а с нещо, което не очаквах, че мога да приложа някога върху себе си.
Повечето от вас знаят, че съм запалена по форумите като цяло, и в този ред на мисли чета всевъзможни неща, свързани с още по-невъзможни за мен самата експерименти. Преди две седмици (може би) попаднах на пост на едно момиче, което писа, че миглите й са станали прекрасни от.... най-обикновен вазелин.
Реших да пробвам и аз, колкото и скептично да бях настроена, и за мое щастие останах изключително доволна.