Saturday, June 29, 2013

Пасианс?!

Алоха, драги читатели! :) 
Днес ще ви разкажа за новото пясъчно съкровище, което изрових от дълбините на океана (нета).. 
Много интересна работа се получава - друг лак не желая да поглеждам след като преоткрих пясъците и все си мислих, че лакът, за който ще стане на въпрос в този пост, ще ме откаже от пясъчната мания, но уви - засили я.. Какво толкова намирам в този  "жанр" не знам, но е факт, че снощи сънувах OPI Honey Ryder..
Та, да се върнем на темата на днешния пост, а именно OPI Solitaire,
който е част от OPI Bond Girls Collection 2013:




Източник: Google

Tuesday, June 25, 2013

The Second Tag

Привет!

Днес сутринта съвсем случайно си отворих имейл-а и видях, че съм залята от съобщения за повече коментари от обикновено само на една публикация. Отварям и виждам, че готините блогърки са ме номинирали за поредната приятна и интересна игра в блог пространството - Liebster Tag

Не знам какво е вашето мнение /определено искам да го чуя/, но за мен това е много хитър и приятен начин за опознаване собственика на блога, изграждане на лично мнение на читателя за създателя на сайта + разчупване на иначе понякога доскучаващия монотонен стил на даден блог, включително и моят, който не е от най-обновяваните (Мързел, марш от живота ми!). :D
Та ... бях тагната от блогърки, на които се кефя много и на чиито тагове ще отговоря с абсолютно удоволствие... Да започваме:




Hi, Shrek!

Привет за втори път днес!
Остава ми свободно време и това се вижда по активността в блога :D (Не ми писна да се хваля, че станах малко по-активна, но аз наистина съм горда с този факт, предвид лежерното ми състояние).
Най-новият "тренд" из лаковете са така наречените "пясъчни" лакове, които за мое съжаление аз открих доста по-късно. Друга тема е това.. :D
Та.., една от предпочитаните от мен марки - China Glaze - не пропусна да се внедри в "пясъчния" бранш и аз, като поредния маниак, се възползвах от покупката на две съкровища. Днес ще ви разкажа за едното от тях.
Става на въпрос за China Glaze In The Rough, част от China Glaze Textures 2013 Collection - красиво шреково зелено, което като видях, останах безмълвна. Супер много ми харесва и веднага си го представих в комбинация с изчистен лилав пясък, без глитъри и други разни ненужни неща в него, който все още не съществува (а може и аз да не съм разбрала). :D



Thursday, June 13, 2013

Spring Pink

Привет и днес! 
Уоу, чак самата аз не мога да повярвам, че съм толкова активна в блога. Така е, вече съм ваканция, взех всички изпити и мога да се отдам на мързел.. :) 
Нещицата, които ще ви покажа в този пост, са показани в страницата на блога още март месец и чак сега се сетих, че от отделните снимки бих могла да сглобя един приличен пост, който няма да ви е от голяма полза, но пък поне ще бъде розов. :D
Около Коледа се сдобих с така прочутите Guerlain Meteroties 01, а по-късно - пролетта - с Guerlain Perles du Paradis. Интернет е заринат с "опити" за ревюта на тези продукти, така че не смятам да отделям внимание на ефекта им. Защо написах "опити"? Защото ефектът им е неуловим, без значение с какъв професионален апарат се заснема. 
На малко по-късен етап се сдобих и с още едно съкровище - Chanel Fracas. Уникален лак! Колкото и да се говори, че заместител може да се намери - аз не съм на това мнение. Влюбена съм в него и според мен тази година /пролетта/ откъм лакове Chanel се представиха блестящо с Fracas. Какво повече може да иска човек от един слой, перфектно време за съхнене и розов цвят?! Аз лично не желая нищо повече! 
За първи път мога да кажа, че съм доволна от снимките, които направих. Поради тази причина с най-голямо удоволствие ги споделям с вас - розови, цветни, зареждащи...


Wednesday, June 12, 2013

Sand?!

Здравейте!
Въпреки мрачното време навън, реших да избързам и за пореден път да обикалям като луда за поредния лак... Нормално и нищо ново - свикнала съм си.

Става на въпрос за новите пясъци на Perfect. Почти всички марки (от ниския и среден клас) изкараха от този тип лакове и моите наблюдения са, че са харесвани.. :) Надявам се да не стане като с предишните лакови течения - "Всяко чудо за три дни.", защото наистина са интересни..
Днес си купих два цвята, а именно:


Saturday, June 1, 2013

3000.., 300, 30!

Здравейте!
Зарязах блога тотално, но нямаше как - въвлякох се в дълбините на учението, любовта и студентския живот. Простете! Надявам се лятото да имам повече време.

Много се промени сутринната ми рутина - вместо да стана с кафето да чета блогове, ставам и бързам постоянно (пусто недоспиване), и поради тази причина не съм чела много, много. И тук моля за извинение.
Е, аз може да не чета, но през очите ми многократно преминаха постове със заглавие "30 факта за мен" и т.н. Реших, че ще бъде интересно и аз да направя такова нещо, придавайки лек живот на иначе умрялото ми нет пространство (блога).


Източник: Google