Tuesday, September 18, 2012

Foam!

Здравейте!
Доста дълго време не съм пускала нова публикация, за което се извинявам.

Днес ще ви разкажа за едно много, много (за мен) интересно нещо. Винаги съм ползвала само душ гелове, когато се къпя, и ми беше много странно, когато открих това:


На снимката по-горе виждате душ пяна. Господи, душ пяна? Моята особа за първи път се среща с такъв вид продукт за баня. И понеже съм любопитна, веднага я купих.

С излизането от магазина я отворих и сложих съвсем мъничко от пяната в ръката си. Моментално забравих за всички гадни миризми, подушвани през изминалия ден. Повярвайте ми, този продукт мирише страхотно! Моят нос усеща много ягоди и мъничко йогурт - страхотна, сладка миризма. <3 Изобщо не е от онези сладникави и химични аромати, от които би могло да ви стане лошо.
Принципът на душ пяната е същият като на душ гела. Единствената разлика е, че не е с пулверизатор, в тубичка или т.н., а е във флакон, идентичен с тези на готварските сметани, пяните за коси и пр. 
Не мога да съм обективна относно почистващо-измиващите му свойства, защото винаги след него използвам душ гел за по-голяма сигурност. Въпреки пяната, аз оставам вярна и на продуктите, доказали ми се във времето. :) 

Количеството, което ми беше необходимо за цялото тяло, беше около половин шепа пяна. 
Заговорихме се с една дружка за пяната и тя сподели, че я използва и за лицето. Веднага(пусто любопитство) опитах и аз. Измива задоволително добре и оставя кожата с лек скърцащ ефект. Не с онзи гадно скърцащ звук, а умерения такъв.

В заключение мога да кажа, че ако желаете забавление в банята, то този продукт е за вас. Лично на мен ми е супер забавно с него, защото се чувствам като тортичка. :D 
Опаковката също е нещо, което заслужава внимание. Толкова цветна и шарена! <3 

За цена ще ви излъжа, но мисля, че е около 3,50-4лв.

Надявам се постът да е бил полезен за вас!
Поздрави!

ЮлетоClear EmoticonsClear EmoticonsClear Emoticons

4 comments:

  1. И аз си я взех онзи ден, привлечена от аромата. Не измива много добре, но пък за сметка на това е голяма забава в банята :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, абсолютно забавление е! Както написах - чувствам се като кексче, тортичка или нещо много сладко със сметана. Хехехе :D
      Благодаря за коментара! :))

      Delete
  2. Помислих, че е дезодорант. :D Много готино и интересно изглежда, плюс е, че не е сладникава. И аз искам да се чувствам като тортичка.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Миризмата е сладка, но не гадно сладка, да ти се гади например.
      Взимай и нека тортичките се увеличават! <3 :)
      Благодаря за коментара! :)))

      Delete

Thank you for all of your comments! :)
Don`t spam please!