Monday, December 31, 2012

Bye, 2012!

Здравейте!2012 съвсем скоро ще ни напусне, което неминуемо подсеща за нещата, които сме направили през годината - какво сме успели да свършим, какво ни е впечатлило и т.н.В днешния пост ще засегна само и единствено позитивните неща, които ми се случиха в интернет пространството, т.е. какво научих относно красотата и поддържането й; какво и кой ми помогна да усъвършенствам базисните си умения; в кое съм впивала поглед, защото е било невероятно красиво, и пр.Реших публикацията да бъде разделена на нещо като "категории", в които ще бъдат показани снимки и клипове, които са били полезни, интересни, забавни....Надявам се постът да ви бъде интересен (на мен лично публикации от този тип ми допадат изключително много, защото са изпълнени със снимки и спомени, значещи нещо за "писателя"), макар да бъде по-дълъг от обикновено.
Източник: Google





*www.ulenceto.blogspot.com в снимки
Блогът, който "открих" март месец, стана част от живота ми, която на моменти изоставям, но не забравям! ;)



*Любимите 12 маникюра за 2012.(Тук се извинявам, защото не всичко съм ви показвала). Опитах се броят да бъде по-малък, но не успях.




*Любимите 6 маникюра, които видях през годината.(Тук се извинявам - исках да включа още снимки, но с някои от собствениците на снимките не можах да се свържа..)

*Любимите 7 грима, които видях през годината


*Най-полезните и любими 6 видеоклипа:











 







С тези видеоклипове смятам да завърша публикацията, защото стана много дълга. Преди обаче това да се случи, искам да благодаря на всички хора, с които се запознах тази година, които ме насърчаваха, научиха и подкрепяха постоянно (не само в козметично отношение!). 2012 беше много напрегната и натоварена година за мен. Въпреки това обаче, аз се справих и изпълних набелязаните си цели.За идната година пожелавам на вас и на себе си много здраве, много усмивки, срещи и нови запознанства с положителни хора, щастие и късмет, защото понякога той е крайно необходим! <3



Специални благодарности изказвам на хората, които позволиха да използвам снимките им! Това означава много за мен! Благодаря! Продължавайте в същия дух, защото със сигурност не съм единствената, която черпи вдъхновение от вас! :* 



Разбира се, исках да включа още и още снимков материал, но както споменах по-горе - не успях да се свържа с притежателите на снимките. Надявам се догодина "класацията" ми да е по-обемна и по-интересна. Съвсем скоро очаквайте включване! :) 

Ако имате въпроси, моля, задайте ги в коментарите. По-голямата част от хората, чиито снимки използвах, имат блогове. Разгледайте, сигурна съм, че ще ви бъде полезно:

http://theblackwidowsplace.com/

http://radi-d.blogspot.com/


http://kati-kz.blogspot.com/

http://lepidopteria.blogspot.com/

http://iiv-mortisha.blogspot.com/


Весело посрещане на Новата 2013!


Целувки!

Юлето

Clear EmoticonsClear EmoticonsClear Emoticons

8 comments:

  1. Публикацията ти е прекрасна и много празнична!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, радвам се, че ти харесва! :) <3

      Delete
  2. Страхотна класация, Юле! Радвам се, че съм част от нея, и на мен това омбре ми е сред любимите мои :-)

    ReplyDelete
  3. Супер публикация! :)

    ReplyDelete
  4. Много хубава класация! Благодаря ти, че си ме включила в нея!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Няма за какво!
      Удоволствието е изцяло мое! :)

      Delete

Thank you for all of your comments! :)
Don`t spam please!