Thursday, August 30, 2012

Paris

Здравейте!
Онзи ден минах набързо през близкия ДМ с ясната цел, че искам само да разгледам. Да, но не. Любопитството ми надделя и взех един крем за крака на Balea:


Изобщо нямам нужда от този продукт, даже напротив - излишен ми е, но както казах по-горе - любопитството е нещо уникално:D. Посегнах именно към него, защото четох, че има съвсем лек шимър, който почти не се забелязва.
Консистенцията на крема поне за мен е чудесна - нито много течна, нито пък гъста. Идеална е за моите претенции.
Кремът се разнася сравнително лесно и попива моментално.
Направих му тест, който той издържа - преди да се намажа с него, епилирах краката си. Винаги, абсолютно винаги, с каквото и да ги намажа след епилация, те са червени и кожата ми определено не е спокойна. Обилно се намазах и на сутринта видях, че нямах грам червенина, а кожата ми беше добре хидратирана.
Блестящите частички на крема са невероятни. Съвсем фини са и на слънце правят кожата да изглежда още по-хубава.
Идва най-неприятната част за мен, а именно ароматът. Разбира се, всичко е строго индивидуално за всеки един човек, но на мен той категорично не ми допада. Никога не отварям опаковките в магазините, за да помириша, заради това карам на сляпо. И с този крем не направих изключение. Помирисах го едва когато напуснах магазина. Тогава не ми се стори толкова лош, даже напротив - казах си, че не е кой знае какво. Намазах се и просто...не е за мен този мирис и това е.

Цената на продукта е 3,79лв., ако не ме лъже паметта. Ако нямате нещо подобно в козметичния гардероб, пробвайте. Няма да останете разочаровани, но няма и да останете супер възхитени.

Поздрави!
Юлето
Free UserbarsFree UserbarsFree Userbars

4 comments:

  1. стана ми любопитно на какво мирише

    ReplyDelete
    Replies
    1. Утре ще го нося и ще разбереш. :D

      Delete
    2. Можеш ли да го оприличиш на нещо, че и на мен ми стана любопитно? :D

      Delete
    3. Ще се видим тези дни и ще го нося... Не мога да го оприлича определено, носът ми не е много любопитен. :D

      Delete

Thank you for all of your comments! :)
Don`t spam please!