Saturday, June 1, 2013

3000.., 300, 30!

Здравейте!
Зарязах блога тотално, но нямаше как - въвлякох се в дълбините на учението, любовта и студентския живот. Простете! Надявам се лятото да имам повече време.

Много се промени сутринната ми рутина - вместо да стана с кафето да чета блогове, ставам и бързам постоянно (пусто недоспиване), и поради тази причина не съм чела много, много. И тук моля за извинение.
Е, аз може да не чета, но през очите ми многократно преминаха постове със заглавие "30 факта за мен" и т.н. Реших, че ще бъде интересно и аз да направя такова нещо, придавайки лек живот на иначе умрялото ми нет пространство (блога).


Източник: Google


1. Казвам се Юлия и съм родена юли месец. Много често при нови запознанства получавам въпроса: "Казваш се Юлия, защото си родена юли месец ли?". Отговорът е друг: "Казвам се Юлия и това, че съм родена през месец юли не е повод за името ми. Кръстена съм на баба ми."
2. Всеки ден ям минимум по един Snickers. Не знам защо.. Това нещо има уникален и неповторим вкус. Addict! <3 



Източник: Pinterest
3. Не пия кафе със захар/подсладители или кафе, което е топло. Не ми харесва, има ужасен вкус, който е способен да ми побърка сутринта понякога (парадокс с факт N2 :D).
4. Чуя ли за кетчуп - бягам като дявол от тамян. Нещо изключително гнусно и ужасно в моето съзнание е това. Не ми харесва изобщо.
5. Преди половин година (няма и толкова) бях пристрастена към напитката Coca Cola. Дневното ми хранене включваше три броя Snickers и минимум три литра Coca Cola.
6. Не мога да гледам филми, поради причината, че съм свръхенергична и на едно място ми е трудно да се задържа повече от 10мин., без да направя малка разходка из стаята например.
7. Имам изключително изразителен и дълбок поглед. Стигнах до този извод с течение на времето, когато хората от обкръжението ми и хората, познавайки ме добре, разбираха по очите ми в какво душевно състояние се намира Юлето в момента. :D
8. В един ден мога да премина през всички състояния - да бъда супер щастлива, супер усмихната, супер тъжна, супер унила (много моля, ако някой се съмнява в чистотата на психичното ми състояние, да престане. Жива и здрава съм /по документи/ :D).
9. Не харесвам телефони с touch screen-ове. Пристрастена съм към телефона, с който съм вече втора година - Nokia E72, както и към qwerty клавиатурите.
10. Спя без възглавница. Единственото, за което използвам този ненужен за мен предмет, е подпиране.
11. Не мога да спя без чорапи. Опитвам се (и засега имам успех) да променя този си навик.
12. Избягвам разговорите, свързани с пари и финансови средства. Не ми харесва тази тема, без значение дали има положителен, или отрицателен смисъл. Ако разговор за пари се проточи повече от пет минути, обикновено се опитвам да сменя темата или напускам.
13. Пристрастена съм към музиката. Единственият момент, в който не мога да слушам, т.е. мога, но ми е трудно, е когато уча.
14. Лаптопът ми е моето всичко, ако мога така да се изразя, и поради тази причина е нещото, което не ми е приятно да се ползва от някой друг.
15. Не обичам да се снимам.
16. Винаги когато сверявам часовника, го правя с пет минути напред, за да не закъснявам.
17. Пристрастена съм към черепи, преобладаващи в аксесоари, дрехи и т.н.
18. За първи път облякох рокля на абитуриентския си бал (миналата година). До този момент съм купила три, които нося с огромно удоволствие.
19. Не мога да пея. По-голям музикален инвалид от мен на планетата Земя не съществува (странно, при условие, че цялата ми фамилия е музикална).
20. Въпреки че съм родена през лятото, този сезон е най-гадният, който може да съществува, поради причината, че на жеги не издържам. Мога да студувам (предпочитам и обичам), отколкото да седя и да се топя...
21. Факт N21 e, че съм родена на 21.07.:D
22. Обичам бухали, не защото са на мода сега, а защото това животно за мен изразява мъдростта.
23. (Преди да напиша факт N23, бих искала да се извиня на всички  фенове...) Футболът за мен е най-безсмисленият спорт, който може да съществува. До него нареждам бокса и кърлинга.
24. Тази година на Великден изядох едно-единствено яйце, и то не цялото - само жълтъка (за да уважа традицията, а и бях принудена).
25. Не обичам да ходя на гости на някого. Разбира се, има и изключения, но като цяло съм домошар. Предпочитам някой да дойде у дома, отколкото аз да отида някъде.

26. Най-любимото ми време е дъждовното, без значение дали ще си седя вкъщи и ще спя, или ще съм на улицата, вършейки някакви задачи. Когато вали, имам по-голям късмет от обикновено.
27. Най-ужасните дисциплини за мен са математика и физика. Щастлива съм, че вече са само един спомен за мен.
28. Видя ли мъж с бели чорапи, съм способна да полудея. 
29. Не съм сменяла профилната си снимка във Фейсбук от 3 години и половина.
30. Отне ми доста време, за да измъдря всичките 29 факта по-горе.

Надявам се публикацията да ви е била интересна.
Попринцип смятам, че е глупаво човек да описва сам себе си, заради това писах повече откъм шеговитата и не толкова важна част на страната.
Ако имате въпроси или пък желаете да разберете нещо повече за мен, тук съм!:) 

Целувки!
Юлето





Free AvatarsFree AvatarsFree Avatars

3 comments:

  1. На мен ми беше интересно, благодаря. Някои неща ги намирам за леко необичайни, например това, че не говориш за пари (колкото и да не ни е приятно, парите са важно нещо), но пък такива индивидуални особености правят света шарен.

    И се надявам скоро да ти остане време за нови маникюри, страхотни неща пускаше преди.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Благодаря много за коментара.
      Наистина - имам доста странности, които не отчитам като такива.
      Поздрави! :) <3

      Delete
  2. Ха ха, Юле, смях се с глас на някои твои заключения! :D Радвам се, че поднови писането в блога! :)

    ReplyDelete

Thank you for all of your comments! :)
Don`t spam please!