Saturday, June 29, 2013

Пасианс?!

Алоха, драги читатели! :) 
Днес ще ви разкажа за новото пясъчно съкровище, което изрових от дълбините на океана (нета).. 
Много интересна работа се получава - друг лак не желая да поглеждам след като преоткрих пясъците и все си мислих, че лакът, за който ще стане на въпрос в този пост, ще ме откаже от пясъчната мания, но уви - засили я.. Какво толкова намирам в този  "жанр" не знам, но е факт, че снощи сънувах OPI Honey Ryder..
Та, да се върнем на темата на днешния пост, а именно OPI Solitaire,
който е част от OPI Bond Girls Collection 2013:




Източник: Google


Solitaire е бяла основа със сребристи глитърчета. Аз и още една дама се замислихме дали сребристите глитъри ще изпъкват прекалено много, или ще бъде нещо от сорта на пухкав и бял сняг. Когато го гледах само от шишенцето, казах, че за съжаление няма как да докара снежен ефект, но сега, когато е положен на нокти, положението се видоизмени. Не е като Orly Champagne, но за пясъчен лак докарва страхотен снежен ефект, подходящ и за зимата, и за лятото(ако имате тен... ако нямате, не знам как би изглеждал и стоял). <3 



За добро покритие и изпъкващ ефект ми бяха необходими два слоя. И на един не изглеждаже зле, но ноктите ми доста порастнаха последните седмици и не се харесах особено много. :)

Съхнене - нормално - около 15 до 20мин. Отново още един показател, по който съм доволна.



До този момент при мен най-трайни са пясъчните лакове на Zoya. Вчера изтрих OPI Magazine Cover Mouse на два дни със забележки на палците и леееко изтрити връхчета. Съмнявам се, но и тайничко се надявам Solitaire да бие MCM по трайност. ;)



Лакът купих от интернет и излезе около 12-15лв./нямам точен спомен/. Доколкото прочетох - колекцията ще бъде в магазинната мрежа у нас през август, което на мен ми се струва абсурдно голямо чакане.



Обобщение: харесва ми и не съжалявам, че го купих. За феновете на белите лакове и хората с тен - грабвайте, без да се замислите.
Поздрави!
Юлето


6 comments:

  1. О_о искааам <3
    Аз откакто знам, че е пусната тази кочекция все ходя и разпитвам по магазините и те все нямат идея, кога ще се появи тук, а е срамота чак до август да чакаме ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Грабвай от интернет. Ще ти излезе и по-евтино! :)
      Ако искаш, пиши ми ЛС, за да пуснем една поръчка, защото и аз съм си харесала. :)
      Благодаря за коментара!

      Delete
  2. Страхотен е ! И ти стои вълшебно <3

    ReplyDelete
  3. На твоите нокти всичко стои хубаво, Юле, но този направо грее :*

    ReplyDelete
  4. Много красиво стои!
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all of your comments! :)
Don`t spam please!