Wednesday, June 12, 2013

Sand?!

Здравейте!
Въпреки мрачното време навън, реших да избързам и за пореден път да обикалям като луда за поредния лак... Нормално и нищо ново - свикнала съм си.

Става на въпрос за новите пясъци на Perfect. Почти всички марки (от ниския и среден клас) изкараха от този тип лакове и моите наблюдения са, че са харесвани.. :) Надявам се да не стане като с предишните лакови течения - "Всяко чудо за три дни.", защото наистина са интересни..
Днес си купих два цвята, а именно:





 Имаше още доста цветове, така че смятам, че за всеки има по нещичко.
В този пост ще се спра по-конкретно на S58 - абсолютно копие на China Glaze Flip Flop Fantasy, която вече нямам, но това неоново чудовище е запомнящо се. Единствената разлика е, че Perfect-ът е пясък. 



Както FFF, така и този лак е ужасен за снимане. Едно на ръка е, че в момента съм зле с техниката (обещавам, когато имам по-добро устройство за снимане, да подновя снимките), а друго - неоните са неуловими! 
Единственият пясък, който имам до този момент при себе си, е на Zoya. Perfect-ът, сравнен със Zoya, е не точно пясък - не е толкова релефен, на допир до кожата не драска и съответно видимият пясъчен ефект не е толкова открояващ се. Не съм сигурна дали отчитам това като плюс, или минус - по-скоро може би към минус. Пясъчните лакове са разграничени като такива именно защото трябва да се различават по нещо от обикновения лак за нокти.




За пълно покритие ми беше необходим само един по-дебел слой, а времето на съхнене - 15-20 минути. 



За да добиете по-голяма представа за цвета (ако все още не сте виждали FFF), можете да погледнете блога на Ради, която единствена за мен от цялото интернет пространство е успяла да улови цвета.

Цена - 3,50лв/бр.


Общото ми мнение е, че лакът си заслужава - по-евтин е от FFF и се води пясък, макар ефектът, който си представях, да не е същият.

Поздрави!
Юлето

6 comments:

  1. Страхотно ти стои!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Ради! <3 :)
      Няма да те забравя в онзи юлски ден - цялата беше Джапанеста - аксесоари, нокти, дрехи... <3

      Delete
    2. Хахахах и от тогава насам като видиш джапанката и се сещаш за Ради, а? :))) Много "мой" цвят е, признавам си. :)
      А между другото, липсваха ми готините ти публикации в блога! (hug)

      Delete
    3. Колко шишенца имаш вече от Джапанката? :)
      Благодаря ти, Ради! <3 :**

      Delete
  2. Ще се купува хаха :D http://thebeautyblog2.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Чакаме публикацията тогава :)

      Delete

Thank you for all of your comments! :)
Don`t spam please!